Emprendemento Verde na Reserva da Biosfera: As producións de arando e castaña. O cooperativismo agrario

O COOPERATIVISMO NO SECTOR AGRARIO.
NOVAS OPORTUNIDADES DE EMPRENDEMENTO NO SECTOR AGROFORESTAL.
OS CULTIVOS  DE ARÁNDANO E CASTAÑA. ASPECTOS TÉCNICOS.
COMERCIALIZACIÓN DAS PRODUCIÓNS DE ARÁNDANO E CASTAÑA.
LÍÑAS DE APOIO DA CONSELLERÍA A NOVOS EMPRENDEDORES.
O EMPRENDEMENTO VERDE é unha das liñas de traballo incluídas no Plan de Xestión da Reserva de Biosfera “Mariñas Coruñesas e Terras do Mandeo”, de cara a xerar espazos para a posta en marcha de iniciativas emprendedoras, favorecer o traballo en común, o cooperativismo, así como a titorización ou acompañamento a emprendedores.

DATA: LUNS 19 DE MAIO DE 2014
LUGAR: SALÓN DE ACTOS DO CENTRO DE FORMACIÓN E EXPERIMENTACIÓN AGROFORESTAL DE GUÍSAMO (CONCELLO DE BERGONDO)
HORA: 9.30 A 14 HORAS

Descarga o Programa no seguinte enlace:

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s