II XORNADAS DA TENREIRA CACHENA NO EUME

A Asociación de Empresarios de Turismo do Eume (TUREUME), porá en marcha o vindeiro 15 de abril as II Xornadas Gastronómicas da Tenreira Cachena no Eume, que se prolongarán ata o día 2 de Maio. Este tipo de iniciativas tratan de convertir a gastronomía nun transmisor de cultura e nunha das formas máis satisfactorias de dar a coñecer e potenciar tanto a cociña e os produtos autóctonos de Galicia, como a riqueza natural e cultural doEume.

Os oito restaurantes do territorio do Eume participantes sorprenderán con recetas seleccionadas para estas xornadas e incluirán pratos elaborados con esta apreciada carne nas súas cartas habituais: Andarubel (Pontedeume), La Palma (A Capela), A Pitanza (Pontedeume), Casa Garabana (Vilarmaior), Casa Peizás (A Capela), La Solana (Cabanas), Las 5Jotas (As Pontes) e Casa Sixto (Paderne).
Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s